martinebr

VIPERA R6

  • Publisert: 02.05.2017, 17:56
  • Kategori: Workout
  • I samarbeid med Spinn Sykkelshop Sandefjord

    En stund siden sist jeg har oppdatert dere her inne. Det går i eksamenslesning og trening om dagen. Veldig kjedelig da været er kjempe fint i Sandefjord, og jeg egentlig vil sitte ute å slikke sol etter treningsøktene. Den 11. mai er jeg endelig ferdig med eksamen og flytter nedover til Nederland den 14. mai. Det blir så deilig å komme seg ut av Norge. Nederland er et sted jeg kjenner til, men jeg gleder meg til å bli enda mer kjent med landet. 

    Processed with VSCO with hb1 preset

    Processed with VSCO with hb1 preset

    Uansett vil jeg vise fram den nye sykkelen jeg har fått med meg fra Spinn sykkelshop i Sandefjord. Min andre sykkel er flyttet til Nederland og står der nede, men jeg trenger å ha en sykkel når jeg er hjemme også. Derfor valgte vi å ha en sykkel i Norge slik at jeg får trent det jeg skal. Det er helt samme sykkel som jeg har fra før, men den vil bare være her i Norge slik at jeg ikke trenger å frakte sykkelen som står i Nederland fram og tilbake. Det koster fort 1000 kr hver vei og da blir det fort dyrt. 

    Processed with VSCO with hb1 preset

    Processed with VSCO with hb1 preset

    Denne sykkelen er fra Vipera og selges av Spinn til 20.999 kr. Dette er 2016 modellen, men Vipera har kommet ut med en modell for 2017 som du finner her. Utrolig gode sykler med karbonramme og godt tilleggsutstyr. Dette vet jeg fordi jeg har brukt min andre sykkel i et helt år. Denne skal allerede i bruk i morgen!

    Processed with VSCO with hb1 preset

    Så en STOR takk til Spinn i Sandefjord som hjelper meg mot drømmen. Det settes stor pris på!

  • Publisert: 02.05.2017, 17:56
  • Kategori: Workout
  • 2 kommentarer
  • BRINGSPORTSWEAR

  • Publisert: 03.03.2017, 09:23
  • Kategori: Workout


  • VEKTSKO FRA ADIDAS

    Se på dette settet fra Bringsportswear! Det er så fint og så behagelig å ha på. Det puster godt og er fint å bruke til det meste av aktiviteter. Jeg har holdt meg mye unna trening i det siste, men i dag kjørte jeg på med styrketrening for armer og mage. Jeg er i en såkalt offseason hvor både kropp og hodet skal få hvile før jeg starter opptrening mot en ny sesongen. Det er lenge siden armene har fått kjørt seg, så det var virkelig på tide. Jeg hadde faktisk problemer med å vaske håret etter økten fordi jeg var så sliten i armene. Da vet jeg at jeg har gjort det skikkelig! Siden det var lenge siden sist måtte jeg starte med lite kilo, så dette kjørte jeg:

    Oppvarming:
    5 min roing, 10 min på sykkelen og øvelser med stangen

    Hoveddel:
    Benkpress 3 x 8 med 5 kg
    Pushups 3 x 8 
    Hangups med strikk 3 x 8 
    Mageøvelser 45 sek / 15 sek x 10

    Disse øvelsene kjørte jeg
    Planken
    Roing
    Crunch
    Plukke epler
    Liggende beinløft
    Hofteløft
    Sideplanken
    Rotasjon med vekt
    Skrå situps

    Avslutning:
    Utsykling eller utjogging kan gjøres 

    I tillegg måtte jeg prøve meg på et par cleans for å prikke inn teknikken. De gikk jo kjempe fint og jeg løftet 40 kg uten noe problem. Da er 50 kg neste når treningsesongen starter for fullt og øke etterhvert!
    SVART TOPP HER // RØD TIGHTS HER // SAMME TOPP I ROSA HER // SAMME TIGHTS I ROSA HER

    Nå er vi snart på vei til Hamar for å se på VM i vikingskipet. Jeg gleder meg masse ♥︎ Vi snakkes!

  • Publisert: 03.03.2017, 09:23
  • Kategori: Workout
  • 4 kommentarer
  • Great things takes time

  • Publisert: 03.02.2017, 12:00
  • Kategori: Workout
  • Skulle ønske jeg kunne skrive god ettermiddag til dere, men for min del har den ikke vært god. Etter en god natt søvn våknet jeg med den kjente migrenen. Synet blir delvis borte og en sterk hodepine før den går over til en svak dunking resten av dagen. Jeg som var så godt i gang med treningen, men det er en ny dag i morgen som kommer med nye muligheter. Jeg er allerede klar for det! Jeg kan like gjerne fortelle dere om den gode styrkeøkten jeg hadde i går.

    I går kjørte jeg styrke hos 360 på Gjøvik. Noe jeg ikke hadde gjort på en god stund, men det var deilig å kjenne at jeg kunne løfte noen kilo uansett. Det ble en god gjennomført økt som passet fint mellom den økten jeg hadde tidligere samme dag og den jeg fullførte på is i dag tidlig. Slik så gårsdagens program med eksplosive vekter ut:

    Oppvarming: 10 minutt jogg + tøying og øvelser med stanga

    Knebøy: 4 x 4 (40 kg på de to første og 60 kg på de to siste)
    Frivenning: 4 x 4 (40 kg) 
    Enbens strake markløft: 3 x 6 (40 kg)
    Step up: 3 x 5 (40 kg)

    Avslutning: 10 minutt på sykkel + lett tøying    Nå skal jeg slappe av litt før jeg setter meg bak pulten for å jobbe med siste innlevering i biologi. Selv om treningsøktene i dag ikke ble som det skulle er det så gøy å kjenne at jeg har blitt skikkelig sliten og har jobbet hardt denne uka. En av de beste følelsene jeg kan få og som jeg ikke har kjent på lenge. 

    xx

  • Publisert: 03.02.2017, 12:00
  • Kategori: Workout
  • 5 kommentarer
  • 3 tips to get motivated

  • Publisert: 22.01.2017, 19:34
  • Kategori: Workout  • Bildene er lånt. Du finner dem her. Fotografens navn: Eivind Flensborg

    Hei, og god kveld til dere. Jeg skrev til dere tidligere denne uken om hvor dårlig det har gått med skøytene siden min morfar gikk bort. Motivasjon for trening og skøyter kom ikke før en 3 ukers tid etter det skjedde. Jeg fant ingen glede i den idretten jeg vier livet mitt til. Jeg utsetter studier og har ingen jobb. Jeg lever rett og slett på mamma og pappa. Det er min eneste mulighet for å kunne satse 100% mot mitt mål. Etter noen uker kom motivasjon tilbake, men rutinene mine var fortsatt på ville veier. Jeg la meg så seint som 01.00 noen netter og sto ikke opp før 10.00. Det er kanskje ikke så seint å stå opp for mange av dere, men som idrettsutøver kan man ikke holde på slik.

    Nå har jeg kommet meg tilbake til rutinene mine hvor jeg legger meg tidlig og står opp tidlig. Og med tidlig mener jeg 22.30 og står opp 08.00. Da får jeg nok med søvn og det er mye lettere å stå opp. Det er utrolig deilig å endelig være tilbake der jeg vil være, så får vi håpe det snur snart på skøytebanen også. Det hadde vært gøy å få det til denne helgen. Som dere leser er det ikke alltid like lett å motivere seg for trening og konkurranser hele tiden, men her har du noen tips enten du er i gang med treningen eller ikke. 

    // Hey, and good evening to you. I have been writing to you earlier this week about how my skating has been bad after my grandpa died. My motivation for training and skating did'nt come back until three weeks after he died. I did'nt find any pleasure skating. I dont study and I dont work. I live on my mom and dad's money. That is my only opportunity to work against my dream. After a few weeks my motivation came back, but my rutines was still not there. I went to bed at 01.00 in the night and woke up at 10.00 in the morning. It is maybe not so late to wake up for a lot of you, but for an athlete it is.

    Now I am finally back at it with my rutines where I go to bed early and wake up early. Then I mean that I go to bed at 22.30 and wake up 08.00. I get enough sleep and it is much easier to get up in the morning. It is so nice to finally be back where I want to be, so I hope I will get some good days when I compete at the icerink also. It would have been fun to skate good this weekend. You can read that it isn't always so easy to be motivated for training and competitions all the time, but here you have some tips either your training a lot or not. 

    1. Begynt lett. Enklere er det ikke. Har du ikke trent på en måned og motivasjon er fortsatt borte? Sett av 30 minutter til en liten gåtur sammen med en venninne. Start smått og la motivasjonen komme. Selvfølgelig må man noen ganger tvinge seg ut av senga, men motivasjonen burde være der på nesten hver eneste økt. Ikke forvent å trene en økt om dagen når du ikke har trent på flere uker. Å begynne smått kan gi deg en motivasjon som varer lengre og det vil gi mer utbytte. 

    Start easy. It is that simple. If you haven't trained in a month and your motivation is still gone? Take 30 minutes of your day to walk with a friend. Start simple and let the motivation come. Of course you have to force yourself out of bed sometimes, but your motivation should be on most of your sessions. Do not expect to train one session a day if you haven't trained in a few weeks. To begin simple can give you motivation that last longer. 

    2. Lag faste rutiner. Når du er i gang med treningen gå til innkjøp av en planleggingsbok. Her kan du skrive ned alle dine oppgaver for dagen. Det er ofte slik at vi følger det som er skrevet ned istedenfor det vi tenker eller sier. Skriv ned hvilke dager du skal trene og hva du skal trene. Gjerne hele programmet. Trener du vekter er det gøy å se forskjellen på hvor mye man løftet i mars i forhold til januar. 

    Make good rutines. When you are training regularly, buy yourself a planner. You can write your task for the day. We often do things we write down and not the things we think or say. Write down when you are going to train and what you are training. If you do weights it is fun to see if you lifted more in march than in january. 

    3. Det siste punktet er ingen ringere enn å trene sammen med noen. Det er alltid lettere å takke nei til en treningsøkt og ja til sofaen når du kan velge selv. En treningskamerat vil være verre å svikte. Det er også ekstra motiverende å ha en som kan pushe deg litt på treningsøktene. 

    The last tip is nothing more than to find someone to train with. It is always easier to say no to a session and yes to the coach when you can choose yourself. A trainingbuddy will be harder to say no too. It is also extra inspiring to have a person who can help push yourself on a trainingsession. 

    Fjoooo.. Dette ble et langt innlegg. Jeg skulle egentlig hatt 5 punkter, men jeg får skrive en del 2. Høres det bra ut? Håper innlegget falt i smak. Vi snakkes!

    Ohhmy.. This was a long one. I was going to have 5 tips, but I have to write a part two instead. Does that sound okay? I hope you like it! 

    XX

  • Publisert: 22.01.2017, 19:34
  • Kategori: Workout
  • 2 kommentarer
  • Et lite tips til deg som trener

  • Publisert: 19.01.2017, 10:57
  • Kategori: Workout
  • Bringsportswear

    Hvor fint er ikke dette settet? Jeg har kikket på det lenge og viste ikke helt om jeg ville bestille det hjem til meg. Rødt er ikke helt meg og spesielt ikke på treningstøy, men jeg tenkte hvorfor ikke? Det kom i posten for en ukes tid siden og jeg må si at jeg er skikkelig fornøyd. Jeg skal definitivt bestille mer. Du finner nettbutikken her og instagramkontoen deres her. Det er fine Alexandra Bring fra Sverige som står bak butikken og skriver dette i nettbutikken

    "We want women to feel their best during workouts. Our passion is an active life and we wish for a more active world. We needed to make sure that there's no gap on the market for classic looks. We believe that we can help more women feel comfortable in the gym."

    Tightsen jeg har på meg finner du her og toppen her. Settet er utrolig behagelig å ha på og det ser utrolig bra ut. Du kan bare glemme de populære 2XU tightsene. De kan ikke sammenlignes mot denne. Det kan brukes på hver eneste treningsøkt. Alt fra løping til styrke, men jeg er litt redd for at mange treningssentere ikke vil tillate denne toppen. Jeg personlig syntes det er tull å ha forbud mot singleter på treningsstudio, men sånn har Norge blitt. I dag skal man ikke vise at man er forskjellige og det syntes jeg er synd. Er du ikke fornøyd med deg selv, så gjør noe med det. Enten det er fysisk eller sitter mentalt. Det kan ta tid, men da er det vel verdt det? Er du fornøyd, så er det kjempe flott. Det er min mening. Derimot kan du bruke treningstøyet på utetreninger og hvis du har treningsapparater selv slik som jeg. 

    Bildene er lånt fra instagram

    Her finner du også bloggen hennes. 

    Top 3 songs for training right now
    🎶 Fake Love - Drake
     🎶 Six Feet Under - The Weeknd
    🎶 I Need You - Armin Van Buuren

    XX

  • Publisert: 19.01.2017, 10:57
  • Kategori: Workout
  • 10 kommentarer
  • Enda en helg over

  • Publisert: 14.11.2016, 11:38
  • Kategori: Workout


  • ...

    God morgen dere. Jeg ligger å slapper av i senga etter en god frokost her på Gjøvik. Helga som gikk inneholdt mye dårlig og mye bra. Lørdagens første løp var treigt og uten riktig fokus. Jeg endte opp på tredjeplass over sekundet bak vinneren med et løp som rett og slett var et kaos. 1500 meter som jeg gikk en times tid etterpå var mye bedre teknisk og fokuset var mer på plass. Derimot var det ikke noe toppløp, men så lenge det går framover så var jeg fornøyd. 

    På søndag var jeg en helt annen person. En person som hadde riktig fokus og potensialet for å gå fort. Jeg gikk 500 meteren halvsekundet fortere enn på lørdag. Åpningen var like dårlig, men får jeg til den, så kommer det til å gå fort. 1000 meteren ble også en positiv overraskelse. En tid like bak utepersen. Det er godt å være igang med løp igjen. Til helga er det norgescup 3 på Hamar og jeg skal selvfølgelig starte der. Jeg bor her på Gjøvik for å slippe å bo på hotell i en uke og for å være med familien som bor her. 

    Mandagen etter en løpshelg er alltid så utrolig deilig å ha. Sove lenge, spise en lang frokost, rolig trening og netflix på skjermen. Denne dagen skal nytes før jeg drar på is i morgen igjen. Jeg gleder meg til resten av sesongen ♥︎

    Lik facebooksiden min her

    Følg meg på instagram her

     

  • Publisert: 14.11.2016, 11:38
  • Kategori: Workout
  • 2 kommentarer
  • Winter is here to stay

  • Publisert: 08.11.2016, 14:12
  • Kategori: Workout
  • I går kom jeg hjem fra Nederland etter å ha vært der litt over en ukes tid. Deilig å være hjemme igjen selv om jeg savner å være der nede allerede. Jeg dro fra 10 grader og sol til minusgrader og snø. Jeg begynner virkelig å få julestemning her jeg sitter med kakao og ser at snøen daler ned utenfor. Jeg har holdt meg unna bloggen i flere dager og har ikke vært spesielt interessert i å skrive i det siste. Nå kjenner jeg at jeg har fått tilbake motivasjonen og jeg vil gjerne oppdatere dere om mitt liv og hva jeg driver med.     Jeg skal ikke være hjemme mange dagene før reisen går til Jevnaker og norgescup 2. Jeg reiser allerede på torsdag og søndagen fortsetter kanskje reisen til Hamar og vikingskipet. Jeg har ikke helt bestemt meg, men der kan jeg trene innendørs og få bedre utbytte av treningene. Nå skal jeg pakke opp resten av klærne mine og pakke sekken for dagens istrening. Jeg må kjøre helt til Asker for å gå på is og det tar litt over en time. Kanskje lengre på grunn av været.

    ● Programmet for dagens isøkt ser slik ut ●

    God oppvarming for å bli god og varm
    5 x 5 runder rolig med 300 m mellom seriene
    Utjogging 10-15 min + tøying

    XX

  • Publisert: 08.11.2016, 14:12
  • Kategori: Workout
  • 0 kommentarer
  • Tilbake

  • Publisert: 02.10.2016, 18:12
  • Kategori: Workout
  • God søndag. Jeg har selvfølgelig ikke oppdatert dere når jeg var i Nederland. Jeg har også sagt at jeg skal bli flinkere til å oppdatere, men det skjer ikke. Jeg har så lyst, så framover skal jeg prøve mitt beste. Jeg kom hjem onsdag kveld og har brukt dagene på å slappe av, trene og kose meg hjemme med familie. Treningssamlingen gikk veldig bra. Vi hadde to uker med mye hard trening, i tillegg til at vi gikk årets første løp. I hovedsak var det kun et testløp, men man vil alltid gjøre sitt beste uansett om det er trening eller en viktig konkurranse. 

    Lørdag klokka 16.20 startet jeg oppvarmingen for 500 meter og jeg kunne virkelig kjenne at jeg var nervøs. Første løpet for sesongen. Startskudd. Har jeg trent bra nok? Alt svirrer i hodet og kvalmen kommer mer, jo nærmere jeg kommer startskuddet. Til slutt tikket klokka 17.00 og jeg var i fjerde par.     Startskuddet gikk og jeg åpnet på 11,38. Det var ikke langt bak min beste åpning. Videre husker jeg ingenting før jeg kom over mål. Jeg skulle se mot tavla for å se tiden min, men jeg kom i ubalanse og havnet i putene. Litt forslått og forskrekket kom jeg meg opp og fikk vite at tiden min ble 40,95. Det er kun 6 hundredeler fra min personlige rekord. At jeg skulle klare dette så tidlig med så mye trening i beina er virkelig en god start.      Etter er strålende 500 meter skulle vi også gjennomføre en 1000 meter. Jeg hadde vondt i både ryggen og albuen etter fallet, men jeg ville fortsatt starte på 1000. Denne distansen gikk også over all forventning. Jeg gikk inn til 1,22,65 som var 8 tideler fra personlig rekord. I fjor var jeg ikke i nærheten av dette når jeg har hatt så mye trening i beina. Virkelig en fantastisk følelse å ha etter mitt første løp for sesongen.     Til tirsdag reiser jeg til Stavanger for enda en samling før sesongen starter med Norges Cup 1 15-16 oktober!

  • Publisert: 02.10.2016, 18:12
  • Kategori: Workout
  • 0 kommentarer
  • Goodbye Norway

  • Publisert: 14.09.2016, 07:40
  • Kategori: Workout
  • Vekkerklokka ringte 04.45 i dag tidlig og denne kroppen hadde lite lyst til å stå opp. Jeg kom meg opp fra senga og ordnet meg før jeg ble kjørt til flyplassen. Når dette innlegget blir publisert, sitter jeg på flyet på vei mot Amsterdam sammen med flere lagkamerater. Vi tar så toget til byen Leeuwarden som åpnet en skøytehall i 2015. Her skal vi trene i to uker før turen går hjem igjen til Norge. Jeg var nylig i byen på samling og det er en fantastisk fin by med solide shoppingmuligheter, hotellet er fantastisk og hallen er selvfølgelig bra.     - See you in two weeks Norway - 

    Jeg skal prøve å holde dere oppdatert på treningen vi gjennomfører i Nederland. Internettet er bra på hotellet, så det skal ikke være et problem.

  • Publisert: 14.09.2016, 07:40
  • Kategori: Workout
  • 3 kommentarer
  • Söta bror

  • Publisert: 09.09.2016, 15:48
  • Kategori: Workout
  • Da var jeg på plass i Sverige. Rettere sagt Vänersborg. Her skal en gjeng med skøyteløpere fra Vestfold ha en helgesamling på en bandybane. Det vil si at vi går på en mindre bane enn vanlig. Derfor blir det mye mer svingtrening. Programmet for helgen ser slik ut

    Fredag

    4 x 4-6 minutter rolige runder

    Lørdag

    Første økt: Sprint

    Andre økt: D3 4 x 5 min progressivt (øvelse for avslutning av en distanse) Gjerne litt vekter etterpå!

    Søndag

    4 x 6-10 minutter rolige runder

    Nå skal jeg slappe av noen timer før vi må dra til hallen for å starte å varme opp. Jeg liker å varme opp i 40-50 minutter, så jeg tar kanskje turen bort litt tidligere.

  • Publisert: 09.09.2016, 15:48
  • Kategori: Workout
  • 2 kommentarer
  • Rastløs

  • Publisert: 06.09.2016, 10:39
  • Kategori: Workout
  • Onsdag ettermiddag dro Else Merethe og jeg til Gautefall. Der har familien min hytte, så her skulle vi kose oss med god mat og selvfølgelig trening. Vi er rastløse begge to og finner ofte på ting sammen borte fra hjembyene våres. Det er deilig å komme seg vekk og trene andre steder. Det er lettere å finne motivasjon med nye løyper og samtidig slippe det vanlige hverdagslivet. Så slik så treningsplanen ut for oss de tre dagene

    Onsdag
    Styrketrening med vekter

    Torsdag
    Rulleskøyter bakkesprinter

    En times gåtur

    Fredag
    En times løpetur

    Bildene er tatt fra rulleskibanen på Gautefall. Fantastisk sted å trene for oss med rulleskøyter også. Her er det en asfaltert løype på 4 kilometer som byr på utfordringer med ned- og oppoverbakker. Programmet på rullene ble slik

    Oppvarming
    Jogg 10 min
    Tøying og beveglighetsøvelser 30 min

    Hoveddel
    Runder på ruller 3 min
    2 stigninger 
    2 x 6 bakkesprinter (2 min pause mellom hver)

    Avslutning
    Utøying

    Nå sitter jeg i stuen til min onkel og tante på Gjøvik. Jeg skal være her helt til torsdag før turen går hjem til Sandefjord. Jeg er her for å besøke familie, koble av og selvfølgelig trene godt. Jeg trener mye alene utenom samlingene, så det er godt for min del å få med meg et familiemedlem eller to ut på trening når jeg er her.  Nå skal jeg ned i kjelleren for å trene styrke og i ettermiddag blir det de populære 4 x 4 intervallene. 

  • Publisert: 06.09.2016, 10:39
  • Kategori: Workout
  • 0 kommentarer
  • Leaving for ice

  • Publisert: 22.08.2016, 07:00
  • Kategori: Workout
  • Endelig er dagen her. Forkjølelsen er nesten borte og jeg er ordentlig i form igjen. Jeg sitter på flyet på vei ned til Nederland i dette øyeblikk. Det blir en hard uke som jeg har i vente, men det gleder jeg meg til. Deilig å kunne kjenne at man lever, eller hva? For min del blir det en kort samling på kun 6 dager før jeg setter snuten mot Norge igjen. Det er helt klart verdt reisedagene når jeg får gått på is. Jeg kjenner stor forskjell på is og rulleskøyter, og jeg foretrekker helt klart is framfor ruller.     Vi har ingen internett der vi skal bo, men jeg håper jeg finner en mulighet for å oppdatere dere litt underveis. Dere få ha en fin treningsuke folkens. Det er mandag og det er klart for en ny uke med nye muligheter for å bli enda bedre enn du var før. Så let's do this!

  • Publisert: 22.08.2016, 07:00
  • Kategori: Workout
  • 0 kommentarer
  • Can't wait

  • Publisert: 19.08.2016, 20:58
  • Kategori: Workout
  • Begynner å bli en stund siden sist. Hvor skal jeg starte? Forrige helg befant jeg meg på treningssamling i Sverige sammen med en gjeng gode folk fra Larvik og Sandefjord. Vi dro til Vänersborg for å trene inne i en bandyhall. Selv om banen ikke er lengre enn rundt 200 meter, så blir det veldig god trening. Det blir mye svinger, men å få gå på is er bedre enn å ikke få gå. Vi dro tidlig på fredag for å ha god tid før vi skulle på isen på kvelden. Da ble det selvfølgelig båten til Strømstad. Der hadde vi en veldig god rundeøkt før vi gikk rett i seng etter en slitsom reise og treningsdag. 

    På lørdag fikk vi to gode økter satt i banken. Begge to var selvfølgelig på is før vi avsluttet med en beinhard økt på søndag. Vi jentene valgte selvfølgelig også å kjøre rundt på vei hjem slik at vi kunne kjøre innom Nordbyen. Jeg kjøpte meg et helt brett med Nocco energidrikk, vitaminvann og propudd, så nå er lagret fullt!    Da jeg kom hjem igjen ble jeg selvfølgelig forkjøla. Jeg har ikke vært forkjøla på en stund og nå som jeg virkelig har trent bra, så er det kjedelig å få dager hvor du nesten ikke kan trene. Jeg har hatt verkende hodet, tett nese og en sår hals den siste uken, men nå er det endelig bedre. I dag tok jeg meg en joggetur fra Flautangen til Tønsberg tønne og tilbake og det føltes kjempe lett. Utrolig deilig etter at denne uken har vært litt umotiverende og kjedelig. Jeg skulle egentlig reist til Nederland for å være med på en issamling, men siden jeg ikke har følt meg i form drar jeg på mandag. Can't wait!

    I morgen skal jeg prøve meg på rulleskøyter, vi snakkes!

  • Publisert: 19.08.2016, 20:58
  • Kategori: Workout
  • 0 kommentarer
  • Good and hard days

  • Publisert: 08.08.2016, 23:00
  • Kategori: Workout
  • Hei og hopp! Noen dager siden sist jeg satt her å skrev til dere. Jeg har trent litt siden den gang og ligger nå i sengen klar for å ta kvelden. Jeg har enda ikke blitt ferdig med å redigere videoen fra høyt og lavt, men den kommer snart. Jeg har gjennomført gode økter med kvalitet. Jeg er super stolt av meg selv som klarer å gjennomføre hver eneste økt med stil selv om det er hardt og jeg jobber mesteparten alene utenom samlingene. Videoen under er fra en treningsøkt sammen med min søster Henriette. Hun la skøytene på hylla for rundt 3 år siden, men valgte å bli med meg på en økt i hjembyen. Hun hadde ikke gått på hele 3 år og kjente det godt i setemuskelaturen og lårene dagen etter. Skøyteløpere er kjente for sine kraftige lår og skøyterumper. Derfor vil jeg si at treningsaktivitet i en slik stilling er supert for folk som vil få sterke bein og en mer fyldig rumpe. 

    I morgen skal jeg starte dagen med et pang. 4 x 4 intervaller skal settes i banken. Hardt blir det, men følelsen etterpå er ubeskrivelig! På kvelden er det på tide med enda en rulleskøyteøkt på banen i Sandefjord. For en dag det skal bli!

  • Publisert: 08.08.2016, 23:00
  • Kategori: Workout
  • 0 kommentarer
  • My weeks workouts

  • Publisert: 02.08.2016, 07:48
  • Kategori: Workout
  • Mandag 

    4 x 4 intervaller 

    Tirsdag

    Mobilitet og sprint 

    Rulleskøyter

    Onsdag

    Terskeldrag på sykkel

    Vekter    Torsdag

    Rulleskøyter

    Spenst

    Fredag

    Sprinter opp bakke

    Langtur sykkel

    Lørdag

    Rulleskøyter

    Kort langtur

    Søndag

    Skøyteimitasjoner og strikk

    Ready set GO!

  • Publisert: 02.08.2016, 07:48
  • Kategori: Workout
  • 0 kommentarer
  • My Weekend

  • Publisert: 01.08.2016, 21:41
  • Kategori: Workout
  • Hei og hopp! Noen dager siden sist. Helgen har virkelig gått i et uten nett midt i skogen sammen med en god venninne. Lørdagen besto av to harde økter. En på rulleskøyter og en barmarksøkt. Jeg er fortsatt støl etter sistenevnte. Hviledagen på søndag fant sted på høyt og lavt. Deilig å få brukt kroppen skikkelig og jeg ble ikke mindre støl av en dag i trærne. Jeg filmet mye med gopro og vil dele en video med dere senere. Under er derimot videoen jeg lagde fra besøket i fjor. Da syklet vi 4 mil til parken før vi var der hele dagen. 

    I dag ble dagen brukt til å trene en god intervalløkt. Nemlig 4x4. Det er virkelig god trening for kroppen, men også god trening mentalt sett. Den skal gjennomføres med god intensitet for å få god effekt. Jeg jobber alltid rett under terskel når jeg utfører denne økten helt til siste draget. Da kjører jeg på! Terskeltrening er trening der pulsen ligger opp mot den anaerobe grensen. Går du over denne grensen, så blir det produsert melkesyre. Etter en god økt i skogen ble det havregrøt til lunsj og en tur i tråbåten like ved hytta til venninnen min. To fine og morsomme dager med bra mennesker. 

    DCIM\100GOPRO\G0132188.

    DCIM\100GOPRO\G0172329.

  • Publisert: 01.08.2016, 21:41
  • Kategori: Workout
  • 0 kommentarer
  • hits