martinebr

Uken som gikk...

 • Publisert: 30.01.2017, 19:03
 • Kategori: Everyday Life
 • Processed with VSCO with hb2 preset

  Akkurat nå

  Skriver jeg dette innlegget før jeg skal vaske sminkekostene mine, rydde litt på rommet og redigere noen bilder. Etter det skal jeg sette meg i senga med en tekopp i hånda og en god bok. Avslutte dagen på en god måte slik at tirsdagen kan bli enda bedre!

  Ukens høydepunkt

  Treningene denne uken. Det har virkelig gått bra på treningsfronten forrige uke og det er enda godt. Det er ikke lenge igjen av sesongen, så jeg jobber med å få avsluttet sesongen på en god måte før en måneds pause og en ny sommer med masse trening. Utrolig gøy var det også å gå en tur på Goksjø her i Sandefjord. Det er ikke ofte jeg går på naturis, men det er gøy å få med seg når man har mulighet. 

  Ukens nedtur

  Jeg har ikke hatt noe spesiell nedtur denne uken. Selvfølgelig har det ikke gått så bra de siste ukene når det gjelder løp, men det var positive takter fra konkurransen i helga. Spesielt på søndag. Går det opp og fram så er jeg fornøyd!

  Ukens treningsøkt

  Jeg har hatt så mange bra økter forrige uke, men jeg må si spenstøkta jeg hadde som første økt på tirsdag. Den satt skikkelig! 

  Ukens favorittlåt

  Denne var lett. Selvfølgelig Crazy love av Audien og Deb's daughter. 

  Ukens serie

  Jeg er snart ferdig med Whitecollar og FOR en serie det har vært. Gleder meg til sesongslutt. Neal Caffrey, en tyv, svindler og forfalsker, blir tatt etter tre år på rømmen av FBI. Tre måneder før han skal få friheten sin, rømmer han for å lete etter sin kjæreste, Kate. Peter Burke, som fanget Caffrey før finner han og setter han i fengsel igjen. Caffery foreslår en avtale med FBI hvor han kan jobbe på deres side helt til hans straff er over. De blir enige og Caffrey får arbeide med å løse farlige saker med FBI. Du finner den på netflix. 

  Ukens throwback

  Afrika, Kenya 2013. Dette begynner å bli noen år siden, og jeg lengter virkelig tilbake. Herlighet for en tur. Safari er noe alle burde oppleve i løpet av livet. Jeg har besøkt Kenya i 2006, 2010 og 2013 og jeg vil enda tilbake. Søsteren min skal reise i år og gjett om jeg er sjalu!

  xx

 • Publisert: 30.01.2017, 19:03
 • Kategori: Everyday Life
 • 2 kommentarer
 • NATURAL ICE

 • Publisert: 27.01.2017, 11:48
 • Kategori: Speedskating
 • Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Gårsdagens trening gikk ut på innsjøen Goksjø her i Sandefjord. Gøy å komme seg ut å gjøre noe man ikke gjør ellers. Utrolig koselig og herlig i et sånt fint vær. 4 varmegrader, sol og ikke en sky på himmelen. Rett og slett nydelig, bare ta en titt på disse bildene. Nå sitter jeg i senga på Pers hotell på Gol. Her skal norgescup 5 arrangeres. Jeg stiller til start på både 500 og 1000 lørdag og søndag. Jeg håper jeg kan få en god følelse denne helgen og skaffe meg poeng slik at jeg fortsatt leder norgescupen etter helgen. 

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Nå skal jeg ut døren for å teste isen før det blir en rolig kveld på hotellet med white collar på tvskjermen. 

  xx

 • Publisert: 27.01.2017, 11:48
 • Kategori: Speedskating
 • 2 kommentarer
 • Kickstart the day

 • Publisert: 25.01.2017, 18:39
 • Kategori: Kosthold & Oppskrifter
 • Smoothiebowls er virkelig godt og næringsrikt hvis du lager det riktig. Mine første forsøk på å lage smoothiebowls gikk ikke helt som planlagt. De kunne ikke spises med skje. Da endte det alltid opp ved å havne i et glass istedenfor en bolle. Denne gangen derimot klarte jeg det med glans. Litt mindre væske og litt mer tålmodighet gjorde susen. Favoritten grønn smoothie ble laget og den var frisk og god. Dette trenger du og slik gjør du det

  En håndfull spinat
  En håndfull grønnkål
  En hel avokado
  Tre dl fryst mango
  En fryst banan
  Kaldt vann
  Eventuelt kiwi, oppkuttet mandler,
  chiafrø og blåbær til topping

  Ha alle ingrediensene i en blender før du heller over ca. en halv dl vann. Sett på blenderen. Skur den av når frukten sitter fast. Rør ingrediensene rundt i blenderen og spe på med mer vann hvis det trengs. Fortsett sånn til blandingen er helt uten klumper og kan spises med en skje. Topp smoothien med det du har i kjøleskapet og skuffer. Jeg fant fram kiwi, mandler, chiafrø og blåbær. Og vipps så har du en super god start på dagen!


   

  // Smoothiebowls is really good and contains a lot of nutrition if you make it right. My first attempts did'nt go as planned. They couldn't be eaten with a spoon. It always ended up with me drinking it from a glass instead of eating it from a bowl. But this time I made it perfect. A little bit less water and a little bit more patience was all I needed. My favorite green smoothie was made and it was super tasty. This is what you need to make it and how you do it

  A handful spinach
  A handful kale
  A whole avocado
  Three dl frozen mango
  One frozen banana
  Cold water
  And if you want kiwi, almonds,
  chiaseeds and blueberries as topping

  Have everything in a blender before you pour over around 0,5 dl cold water. Turn the blender on. Turn it off when the fruit is stuck. Stir around and pour in more water if you need it. Continue until the mixture has no lumps and it can be eaten with a spoon. Top the smoothie off with whatever you have in your fridge and drawers. I found kiwi, almonds, chiaseeds and blueberries. And boom, you have a perfect breakfast!

  xx

 • Publisert: 25.01.2017, 18:39
 • Kategori: Kosthold & Oppskrifter
 • 3 kommentarer
 • Starnight

 • Publisert: 24.01.2017, 13:02
 • Kategori: Everyday Life


 • I går kveld var jeg opp på Mokollen her i Sandefjord for å prøve meg litt fram med kameraet. Jeg hadde lyst til å få fram stjernehimmelen i bildene og gjett hva? Ett av bildene jeg tok var godkjent, og med litt redigering ble det ikke så verst. Øvelse gjør mester, right? For å komme seg opp til toppen må en gå en gangvei som tar rundt tre minutter. Det var mørkt og jeg tenkte ikke på å ta med meg lommelykt. Da ble lommelykten på mobilen tatt i bruk og jeg tuslet opp i mørket alene.

  Da jeg kom opp og stilte opp kameraet hørte jeg plutselig stemmer. Jeg skvatt litt til, men det var to menn som var ute å gikk en tur og ville gjerne få med seg Sandefjord på denne tiden av døgnet. Det var gøy å eksprimentere og lære mer om kameraet jeg hadde i hånda. Selv om det kun ble ett bilde som kunne brukes, så er jeg en erfaring rikere når det kommer til manuelle innstillinger. 

  XX

 • Publisert: 24.01.2017, 13:02
 • Kategori: Everyday Life
 • 6 kommentarer
 • Et lite farvel

 • Publisert: 23.01.2017, 21:22
 • Kategori: Everyday Life
 • OHH LOOK, IT'S COFFEE O'CLOCK!

  God mandag dere. Denne dagen har gått i ett. Jeg sto opp tidlig i dag også, så en av mine mål for 2017 går riktig vei. I morgen er det opp tidlig igjen for å levere bilen på verksted og for å komme meg tidlig i gang med treningen. I morgen står sprint/spenst og istrening på programmet. Jeg var hele tre timer på kafé med en god venn av meg i dag. Han skal dra på utveksling til Australia i et helt år. Jeg kjenner jeg er så misunnelig. Jeg har kjempe lyst til å dra til Australia selv, men er det en jeg unner en slik reise så er det han. Vi har holdt sammen siden ungdomsskolen og selv om vi ikke får treffes så altfor ofte, så er det alltid like koselig å se han igjen. Vi satt og drakk kaffe mens samtalen gikk i ett. Jeg håper han får en fin tur og ikke minst et fint år. 

  // Good evening to you. This day have been so busy. I woke up early today. That is actually one of my goals for this year. Tomorrow I have to wake up early again to deliver one of our cars to service and to start early with my first trainingsession for the day. Tomorrows program is sprint/jumps and icetraining. Today I was three hours in my favorite café with a good friend of mine. He is going to Australia to study there for a year. I can feel that I am jelaous. I really want to got here myself. We have had contact since middle school and even if we don't see each other that much, it is always nice to see him again. We sat and drank coffee while we talked about everything and nothing. I hope he will have a good trip and a great year. 

   

 • Publisert: 23.01.2017, 21:22
 • Kategori: Everyday Life
 • 2 kommentarer
 • 3 tips to get motivated

 • Publisert: 22.01.2017, 19:34
 • Kategori: Workout • Bildene er lånt. Du finner dem her. Fotografens navn: Eivind Flensborg

  Hei, og god kveld til dere. Jeg skrev til dere tidligere denne uken om hvor dårlig det har gått med skøytene siden min morfar gikk bort. Motivasjon for trening og skøyter kom ikke før en 3 ukers tid etter det skjedde. Jeg fant ingen glede i den idretten jeg vier livet mitt til. Jeg utsetter studier og har ingen jobb. Jeg lever rett og slett på mamma og pappa. Det er min eneste mulighet for å kunne satse 100% mot mitt mål. Etter noen uker kom motivasjon tilbake, men rutinene mine var fortsatt på ville veier. Jeg la meg så seint som 01.00 noen netter og sto ikke opp før 10.00. Det er kanskje ikke så seint å stå opp for mange av dere, men som idrettsutøver kan man ikke holde på slik.

  Nå har jeg kommet meg tilbake til rutinene mine hvor jeg legger meg tidlig og står opp tidlig. Og med tidlig mener jeg 22.30 og står opp 08.00. Da får jeg nok med søvn og det er mye lettere å stå opp. Det er utrolig deilig å endelig være tilbake der jeg vil være, så får vi håpe det snur snart på skøytebanen også. Det hadde vært gøy å få det til denne helgen. Som dere leser er det ikke alltid like lett å motivere seg for trening og konkurranser hele tiden, men her har du noen tips enten du er i gang med treningen eller ikke. 

  // Hey, and good evening to you. I have been writing to you earlier this week about how my skating has been bad after my grandpa died. My motivation for training and skating did'nt come back until three weeks after he died. I did'nt find any pleasure skating. I dont study and I dont work. I live on my mom and dad's money. That is my only opportunity to work against my dream. After a few weeks my motivation came back, but my rutines was still not there. I went to bed at 01.00 in the night and woke up at 10.00 in the morning. It is maybe not so late to wake up for a lot of you, but for an athlete it is.

  Now I am finally back at it with my rutines where I go to bed early and wake up early. Then I mean that I go to bed at 22.30 and wake up 08.00. I get enough sleep and it is much easier to get up in the morning. It is so nice to finally be back where I want to be, so I hope I will get some good days when I compete at the icerink also. It would have been fun to skate good this weekend. You can read that it isn't always so easy to be motivated for training and competitions all the time, but here you have some tips either your training a lot or not. 

  1. Begynt lett. Enklere er det ikke. Har du ikke trent på en måned og motivasjon er fortsatt borte? Sett av 30 minutter til en liten gåtur sammen med en venninne. Start smått og la motivasjonen komme. Selvfølgelig må man noen ganger tvinge seg ut av senga, men motivasjonen burde være der på nesten hver eneste økt. Ikke forvent å trene en økt om dagen når du ikke har trent på flere uker. Å begynne smått kan gi deg en motivasjon som varer lengre og det vil gi mer utbytte. 

  Start easy. It is that simple. If you haven't trained in a month and your motivation is still gone? Take 30 minutes of your day to walk with a friend. Start simple and let the motivation come. Of course you have to force yourself out of bed sometimes, but your motivation should be on most of your sessions. Do not expect to train one session a day if you haven't trained in a few weeks. To begin simple can give you motivation that last longer. 

  2. Lag faste rutiner. Når du er i gang med treningen gå til innkjøp av en planleggingsbok. Her kan du skrive ned alle dine oppgaver for dagen. Det er ofte slik at vi følger det som er skrevet ned istedenfor det vi tenker eller sier. Skriv ned hvilke dager du skal trene og hva du skal trene. Gjerne hele programmet. Trener du vekter er det gøy å se forskjellen på hvor mye man løftet i mars i forhold til januar. 

  Make good rutines. When you are training regularly, buy yourself a planner. You can write your task for the day. We often do things we write down and not the things we think or say. Write down when you are going to train and what you are training. If you do weights it is fun to see if you lifted more in march than in january. 

  3. Det siste punktet er ingen ringere enn å trene sammen med noen. Det er alltid lettere å takke nei til en treningsøkt og ja til sofaen når du kan velge selv. En treningskamerat vil være verre å svikte. Det er også ekstra motiverende å ha en som kan pushe deg litt på treningsøktene. 

  The last tip is nothing more than to find someone to train with. It is always easier to say no to a session and yes to the coach when you can choose yourself. A trainingbuddy will be harder to say no too. It is also extra inspiring to have a person who can help push yourself on a trainingsession. 

  Fjoooo.. Dette ble et langt innlegg. Jeg skulle egentlig hatt 5 punkter, men jeg får skrive en del 2. Høres det bra ut? Håper innlegget falt i smak. Vi snakkes!

  Ohhmy.. This was a long one. I was going to have 5 tips, but I have to write a part two instead. Does that sound okay? I hope you like it! 

  XX

 • Publisert: 22.01.2017, 19:34
 • Kategori: Workout
 • 2 kommentarer
 • #FAVORITE

 • Publisert: 21.01.2017, 09:15
 • Kategori: Everyday Life
 • I det siste har jeg snoket rundt på instagram en hel del. Det er så mange inspirerende bilder som er ute på internett. Det er en instagramkonto jeg har kommet over og jeg like av en eller annen grunn bedre enn andres. Hun virker mer ærlig når jeg ser på bildene hennes enn veldig mange andre som driver fitnesskontoer. Navnet hennes er Nikita Palmér. Hun er fra Stockholm og hennes konto setter fokus på å inspirere, trening og generelt helse. Jeg ble bare veldig inspirert av hennes instagramfeed og jeg håper dere også får den samme følelsen. Ta en titt på bildene under. 

  //  Lately I have been snooping around on Instagram a lot. People are posting so many inspiring photos. It is one instagramaccount I really like more than others, but I dont know exactly why. She just seams more honest than others that have fitnessaccounts. Her name is Nikita Palmér. She is from Stockholm and her account focus on training, health and to inspire. I got really inspired by her instagramfeed and I hope you also get the same feeling. Take a look on her photos. 

  Bildene er lånt fra hennes instagramkonto


  Hun har også en blogg som hun skriver sammen med ei annen jente som også interesserer seg om trening og helse. Den finner du ved å trykke på bildet. Instagramkontoen hennes finner du her. Hjelp henne opp mot 3000 følgere ved å følge henne. 

  She also have a blog that she writes with a friend. She also writes about training and health. You will find it by clicking on the picture above. You will find her instagramaccount here. Help her to achieve 3000 followers by clicking follow!

  XX

 • Publisert: 21.01.2017, 09:15
 • Kategori: Everyday Life
 • 4 kommentarer
 • AVOKADOTOAST

 • Publisert: 20.01.2017, 11:00
 • Kategori: Kosthold & Oppskrifter
 • AVOKADOTOAST 🥑

  Tenk for ett år siden likte jeg ikke avokado, men i dag spiser jeg det veldig ofte på brødskiva. Underlig hvordan man kan venne seg til ting hvis man prøver. Du kan fint skjære opp avokado og ha det på brødskiva, men jeg liker å ha litt mer smak. Det er veldig enkelt og går veldig raskt. Slik gjør du det

  Del avokadoen i to og ta ut steinen. Mos avokadoen i en bolle og hell over litt limesaft. Jeg kutter så opp litt rødløk som jeg blander inn før jeg sprer det over en ristet brødskive. Avslutt med salt og pepper. Du kan også strø sennepsfrø over toasten. En enkel og sunn lunsj i boks på 1-2-3! 

  // Just one year ago i did'nt like avocado, but today I eat it often. It is wierd how you can change things if you try. You can just slice it and put it on your slice of bread, but I like to make it more tasty. It is really simple and quick. This is how you do it

  Slice the avocado in two and get the stone out. Mash the avocado in a bowl and pour over some limejuice. I also cut some red onion and mix it in before I spread it over my toasted slice of bread. Finish it of with salt and pepper. You can also sprinkle some mustardseeds. A simple and healthy lunch done!

  XX

 • Publisert: 20.01.2017, 11:00
 • Kategori: Kosthold & Oppskrifter
 • 6 kommentarer
 • Et lite tips til deg som trener

 • Publisert: 19.01.2017, 10:57
 • Kategori: Workout
 • Bringsportswear

  Hvor fint er ikke dette settet? Jeg har kikket på det lenge og viste ikke helt om jeg ville bestille det hjem til meg. Rødt er ikke helt meg og spesielt ikke på treningstøy, men jeg tenkte hvorfor ikke? Det kom i posten for en ukes tid siden og jeg må si at jeg er skikkelig fornøyd. Jeg skal definitivt bestille mer. Du finner nettbutikken her og instagramkontoen deres her. Det er fine Alexandra Bring fra Sverige som står bak butikken og skriver dette i nettbutikken

  "We want women to feel their best during workouts. Our passion is an active life and we wish for a more active world. We needed to make sure that there's no gap on the market for classic looks. We believe that we can help more women feel comfortable in the gym."

  Tightsen jeg har på meg finner du her og toppen her. Settet er utrolig behagelig å ha på og det ser utrolig bra ut. Du kan bare glemme de populære 2XU tightsene. De kan ikke sammenlignes mot denne. Det kan brukes på hver eneste treningsøkt. Alt fra løping til styrke, men jeg er litt redd for at mange treningssentere ikke vil tillate denne toppen. Jeg personlig syntes det er tull å ha forbud mot singleter på treningsstudio, men sånn har Norge blitt. I dag skal man ikke vise at man er forskjellige og det syntes jeg er synd. Er du ikke fornøyd med deg selv, så gjør noe med det. Enten det er fysisk eller sitter mentalt. Det kan ta tid, men da er det vel verdt det? Er du fornøyd, så er det kjempe flott. Det er min mening. Derimot kan du bruke treningstøyet på utetreninger og hvis du har treningsapparater selv slik som jeg. 

  Bildene er lånt fra instagram

  Her finner du også bloggen hennes. 

  Top 3 songs for training right now
  🎶 Fake Love - Drake
   🎶 Six Feet Under - The Weeknd
  🎶 I Need You - Armin Van Buuren

  XX

 • Publisert: 19.01.2017, 10:57
 • Kategori: Workout
 • 10 kommentarer
 • Touchdown Stavanger

 • Publisert: 18.01.2017, 22:36
 • Kategori: Everyday Life
 • Processed with VSCO with a6 preset

  God kveld fra Stavanger eller rettere sagt Sandes. Jeg har akkurat hoppet i senga inne på gjesterommet hos min tante og onkel. Gud, så deilig det var å komme seg under dyna. I morgen står det kun to ting på planen og det er istrening i Sørmarka Arena klokka 16.00 og å bli ferdig med den siste innleveringen i biologi. Det hadde vært deilig å fått det av skuldrene. Jeg vil også ut å fotografere litt. Sjekke ut området mer enn det jeg har gjort tidligere. De andre gangene jeg har vært her har jeg kun sett dette huset, kjøpesenteret og skøytehallen. Håper dere har hatt en fin dag ♥︎

  // Good evening form Stavanger, or more correct Sandes. I have just gone to bed at my aunt and uncle house. God, it was good to finally be under the duvet. Tomorrow I have two things planned. That is an icesession in Sørmarka Arena 16.00 and to be finished with the last assignment in biology. It would have been so good to just be finished with it so I dont have to think about it anymore. I also want to go out and take some photos. Get to know the area. I have been here so many times, but then I have just seen this house, the mall and the speedskatingarena. I hope you had a wonderful day ♥︎

  XX

 • Publisert: 18.01.2017, 22:36
 • Kategori: Everyday Life
 • 2 kommentarer
 • Byen min

 • Publisert: 18.01.2017, 09:41
 • Kategori: Everyday Life


 • - Mokollen 16.01.17, 15.57 pm -

  For noen dager siden fikk jeg tatt noen fine bilder fra Mokollen her i Sandefjord. Jeg kikket ut av vinduet til morgen i dag og var litt irritert for at jeg ikke fikk med meg soloppgangen siden det var så utrolig tåkete, men da får jeg heller vente til jeg kommer hjem igjen. Jeg har blitt mer og mer interessert i foto og jeg vil gjerne lære mer. Neste gang skal stativet være med slik at det blir skarpere bilder, men disse bildene er en start! Jeg har brukt to typer kamera. Mitt eget Samsung NX20 med en 18-55 mm linse og Canon 7d. Der bytter jeg mellom 17-85 mm og 70-300 mm. Jeg har brukt mitt eget kamera når jeg gjerne vil ha bildene tatt på noen få minutter. Har jeg derimot lyst til å eksprimentere, så går jeg for Canon hvor jeg stiller på innstillingene selv. 

 • Publisert: 18.01.2017, 09:41
 • Kategori: Everyday Life
 • 8 kommentarer
 • I feel better

 • Publisert: 17.01.2017, 17:05
 • Kategori: Kosthold & Oppskrifter


 • Dagens lunsj ser dere ovenfor. En god bringebær og banan smoothiebowl. Denne trenden har vel gått litt bort, men jeg personlig syntes det er utrolig godt. Smoothie smaker utmerket alene, men når man legger til noen biter kiwi, bringerbær og chiafrø blir den bare enda bedre. Denne skulle gjerne vært enda tykkere, men smaken var som den skulle. Jeg har snudd om kostholdet etter julen. Mitt kosthold inneholder ikke brus (med unntak av redbull på en konkurransedag) og godteri. Derimot for å ikke bli helt kontrollfrik, så tillater jeg bakverk. Å spise en donut eller en kanelsnurr en gang i blant unner jeg meg, så lenge jeg holder meg unna brusen og godteriet. Og vet dere hva? Jeg føler meg mye bedre. Det har så utrolig god effekt å kvitte seg med de dårlige uvanen. Mitt beste tips er å drikke vann og hvis søtsuget kommer, så kan frukt være den store redningen. Det handler om å ikke gi opp. 

  // You can see todays lunch above. A good raspberry and banana smoothiebowl. This trend is probably over already, but I personally thinks it is super yummy. Smoothie tastes good alone, but when you get bites of kiwi, raspberries and chiaseeds it taste even better. This could be a little bit thicker, but the taste was really good. I have changed my diet after Christmas. I dont drink soda (with an exception of redbull on a raceday) and eat candy anymore. But I dont wanne be a real controlfreak, so I can eat pastries. I can eat a donut or a cinnamon swirl, as long as I keep away from soda and candy. And do you know what? I feel so much better. It is so good to get rid of that bad habit. My biggest tip is to drink water and if you want something sweet, go for fruit! It is all about not giving up!

 • Publisert: 17.01.2017, 17:05
 • Kategori: Kosthold & Oppskrifter
 • 4 kommentarer
 • Når alt går til helvete

 • Publisert: 16.01.2017, 10:46
 • Kategori: Personal
 • Nå sitter jeg her å skriver til dere istedenfor å pakke opp kofferten, vaske klær og rydde opp etter frokost. Men det er så utrolig godt å bare sette seg ned å skrive. Helgen ble en vanvittig stor nedtur og den har vært vond å svelge. Det er har vært tøft etter morfars bortgang og jeg kjenner jeg jobber hardt for å komme tilbake til den jeg var før det skjedde. Men jeg bruker tid. Det tar tid å komme seg over en person man er så utrolig glad i. En som nå ligger i bakken. Mange i Sandefjord, både nære og bare bekjente kommer til meg å kommenterer hvor perfekt livet mitt er. Jeg trener og konkurrere mye, jeg har en flott familie, jeg reiser mye og jeg spiser godt, men det er så mye mer bak dette en det alle tror. Det er hardt arbeid. Blod, svette og tårer. Det er så mye mer enn det alle tror og når det ikke går veien er det tungt å svelge. I morgen har jeg også fått time hos legen. Jeg har blødd neseblod tolv ganger de siste to månedene. Det siste døgnet blødde jeg hele fire ganger. Det er rett og slett noe som ikke stemmer og jeg vil finne ut hva det er. Jeg skal komme sterkere tilbake, det vet jeg. Og det er det som er viktig.


   

 • Publisert: 16.01.2017, 10:46
 • Kategori: Personal
 • 6 kommentarer
 • My goals for 2017

 • Publisert: 13.01.2017, 15:56
 • Kategori: Personal


 • Som idrettsutøver setter jeg meg mange mål. Både utenfor og innenfor idrett. Mål er viktig for å ha noe å jobbe mot. Det er ikke alltid de nås, men da har du i det minste prøvd. Jeg har mange mål jeg vil nå framover og derfor liker jeg å skrive dem ned, mens de aller helligste målene lar jeg være igjen i hodet. Jeg har mål med både hverdagslivet, toppidrettslivet og når det kommer til utdanning. Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine mål som vil være noen skritt i en positiv retning. 

  // As an athlete I have a lot of goals. Both when it comes to speedskating, but also in the daily life. Goals is important because then you have something to work against. It isnt everytime you get there, but then you have at least tried. I have a lot of goals I want to achieve so I like to write them down. I have goals in the normal life, for my sport and when it comes to education. I thought I would write some of them down for you. 

  1. Spise sunnere. Denne kommer vel ikke som et sjokk. Januar er jo den måneden hvor alle skal trene og spise sunt. Jeg vil bare helt enkelt spise sunnere for å gjøre det bedre på skøytebanen og for å føle meg bedre. I tillegg er jo sunn mat kjempe godt. 

  I wanna eat healthier. But that wasnt a shock. January is that time of the year where everybody exercise and eat more healthy. I just want to eat more healthy food to get better on the ice and to feel better. And healthy food taste super good too!

  2. Jeg har et fire år gammelt Samsung NX20 speilrefleks som jeg har vært utrolig fornøyd med, men jeg har lyst til å komme meg litt videre til et mer avansert Canon kamera. Siden jeg ikke tjener noe særlig penger så må jeg vente, men jeg vil bruke kameraet til min far. Jeg vil lære meg mer om hvordan ta gode bilder og da må jeg starte et sted. 

   I have a four year old Samsung NX20 camera that have been used a lot, but I want to get a more advanced Canon camera. Since I dont earn so much money I have to wait, but I will start using my fathers camera. I want to teach myself how to take really good photos so i need to start on that!  3. Jeg vil spare penger. Å gå på kafe er en stor pengesluker for meg. Jeg gjør det minst en gang i uken og i Norge blir det for veldig dyrt. Jeg reiser mye utenlands og på disse kafeene er prisen en helt annen. En kopp cappucino kan koste 20 kr i Nederland og være dobbelt så dyr i Norge. 

  I want to save money.  Like going on a cafe cost a lot of money. I do it almost once a week and in Norway that becomes a lot of money. I travel a lot and in Holland a Cappucino cost around 20 nok. In Norway it will be double the price!

  4. Jeg vil være flinkere til å stå tidligere opp om morgen og legge meg tidligere. Jeg er helt klart et B menneske og ligger gjerne i sengen til klokka 11, men med to treningsøkter om dagen fungerer ikke det. Når jeg legger meg i senga skal mobilen vekk etter ti minutter slik at jeg sovner med en gang og jeg får nok søvn til å stå opp tidligere. 

  I want to wake up earlier in the morning and go to bed earlier. I am totally a B person and I like to stay in bed to 11 if I could, but with two trainings a day that dont work. When I go to bed now my I would put my phone away after ten minutes. Then I can sleep right away and get enough sleep to wake up early. 

 • Publisert: 13.01.2017, 15:56
 • Kategori: Personal
 • 4 kommentarer
 • @Martinebruun

 • Publisert: 11.01.2017, 10:08
 • Kategori: Blogg
 • Nye bilder er lagt ut på Instagram og da tenkte jeg det var på tide å vise dem fram til dere som ikke allerede følger meg. Jeg er veldig aktiv på instagram og legger ut alt fra treningsbilder til mat. Jeg tar mye bilder og liker å dele dem med dere, så hvis du er interessert i å følge meg klikk her. Brukernavnet mitt er @Martinebruun.

  // New pictures has been posted on my instagram, so it is perfect to show you guys what I have posted if you dont already follow me. I am very active on my profile and post pictures of trainings to food. I take a lot of photos and I like to share them with you, so if you are interested click here. By the way my username is @Martinebruun. 

   

 • Publisert: 11.01.2017, 10:08
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • No place like home

 • Publisert: 10.01.2017, 10:58
 • Kategori: Everyday Life


 • Ååå så det deilig det er å være hjemme. I dag klarte jeg å følge ett av mine mål for 2017. Jeg sto opp klokka 08.30 i dag og fikset meg en super frokost. Kan dere gjette hva? Havregrøt med blåbær, kanel, banan og rosiner og nykvernet kaffe med kaffebønner fra Etiopia. Dagen kunne virkelig ikke startet bedre. Det er noe av det beste jeg kan få tidlig på dagen. Jeg er nemlig ikke så glad i dagens første måltid fordi jeg har vanskeligheter med å få mat ned. Nå skal kofferten pakkes opp og klærne skal vaskes før turen går til en time hos min akupunktør som behandler meg mot migrene. 

  // It is so good to be home. Today I followed one of my goals of 2017. I woke up at 08 today and made a good breakfast. Can you guess it? Oatmeal with blueberries, cinnamon, banana and raisins and fresh coffee made from beans from Etiopia. This day could not start better. That is one of the best things I can get in the morning. I am not really a breakfast lover because it is hard to get down so early in the morning. Now I am going to pack up my suitcase and wash some clothing before i go to acupuncture. 

 • Publisert: 10.01.2017, 10:58
 • Kategori: Everyday Life
 • 6 kommentarer
 • Home to Norway

 • Publisert: 09.01.2017, 11:52
 • Kategori: Everyday Life
 • God ettermiddag til dere. I dag er det tid for hjemreise til Norge. Jeg har ikke lyst til å sette kursen mot hjemlandet, men til helgen er det NM sprint og klart for nye løp. Jeg er her alene i leiligheten siden kjæresten min dro til Italia på treningssamling i går. Derfor er det ingen grunn til å være her i Nederland. Nå skal formen virkelig spisses mot NM. Jeg håper og tror jeg kan få til noen skikkelig gode løp. En tung periode er over og jeg føler meg mer kvikk i kroppen selv om det fortsatt mangler en del spenning. 

  Jeg har hatt 2 utrolig fine uker her nede og gleder meg veldig til neste gang jeg skal besøke dette fine landet. Alle treningsøktene har blitt fullført og jeg føler meg bedre og bedre for hver dag som går. Jeg fikk også oppleve den gode stemningen i Thialf under NK for de nederlandske skøyteløperne og ikke minst EM. Fantastisk stemning, noe jeg håper vi kan få til under VM på Hamar i mars. Men nå må jeg ut døren og trene dagens økt. Vi snakkes!

 • Publisert: 09.01.2017, 11:52
 • Kategori: Everyday Life
 • 6 kommentarer
 • hits